ÇOCUK FELCİNE (POLIO) DİKKAT ÇEKMEK İÇİN NEMRUT DAĞI ZİRVESİNDEYİZ

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü’nün organize ettiği “Rotary Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesi kapsamında U.R 2420, 2430 ve 2440. Bölge Federasyonları, Rotaryenlerle zirvede buluştu.

Dünya’nın 8. Harikası olarak bilinen, UNESCO tarafından Dünya Kültür mirasları arasında yer alan, devasa Kral ve Tanrı heykellerinin arasında güneşin doğuşu ve barışının en güzel izlendiği yerlerden birisi olan 2206 metre yükseklikteki Tanrıların Göksel Tahtı Nemrut Dağında POLİO hastalığına son vermek için söz verdiler.

Rotary Engellilerle Zirvede Nemrut’a Tırmanıyoruz” projesi kapsamında bu yıl Nemrut Dağının zirvesinde düzenlenen etkinliklere Ankara, İstanbul, Çorlu, İzmir, Eskişehir, Adana, Mersin, Gaziantep, Malatya, Samsun ve bir çok ilin yanı sıra ABD, Mexico, Brezilya, Polonya, Nijerya ve Arjantin gibi ülkelerden gelen yüzlerce misafir Exchange Değişim Programı Öğrencileri, Rotaryenler, Engelliler ve engelli derneklerinin yanı sıra vatandaşların katıldı.