Yenimahalle Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti

• Yenimahalle Rotary Kulübü olarak Guvernör ziyaretimizi 17.11.2022 Tarihinde gerçekleştirdik. Yönetim kurulu toplantısı ,Kulüp Asamblesi ardından kulübümüze kabul edilen yeni üyelerimiz için Üye kabul törenimizi gerçekleştirdik.
  • 2 yeni üyemiz Canan Aydoğdu ve Ü.Zafer Nekiş’ in Rotary rozetleri,  başta Değerli Guvernörümüz Emre Öztürk ve sevgili eşi Gülce Öztürk olmak üzere 3. Guruptan sorumlu Sevgili Guvernör Yardımcımız  Sevgi Soluk tarafından takıldı.
  • Gecenin sonunda, Kulüp Başkanımız Atila Arıcan  Guvernörümüz Emre Öztürk & Gülce’ ye ve Guvernör Yrd.mız Sevgi Soluk & Recai’ ye Plaket ve isimlerine bağışlanmış olan tohum toplarıyla ilgili sertifikaları takdim etti.
  • Bu toplantıda aramıza katılan yeni üyelerimiz  Canan Aydoğdu ve Ü.Zafer Nekiş’ e bir kez daha hoş geldin diyor, katılan ve katılamayan tüm dostlarımıza destekleri için teşekkür ediyoruz.