Yenimahalle Rotary Kulübü - 24 Kasım Öğretmenler Günü Dolayısıyla Beynam Emine Erişen Ortaokulu Öğretmenlerini ziyaret ettik

Ziyaretimizde Okulumuz da bulunan Öğretmenlerimiz adına KAHEV (Kadın Hekimler Eğitime Destek Vakfı)’ e  yapmış olduğumuz bağıs sertifikalarını taktim ettik. Okul Müdürü Şebnem Sönmez ve değerli öğretmenlerimiz eşliğinde okulumuzu gezdik, Okul hakkında bilgilendirildik. Öğretmenlerimizle günün anlamı içinde keyifli ve duygulu bir gün geçirerek tekrar görüşmek dileğiyle okuldan ayrıldık. Ziyarete Kulüp Başkanımız Rtn. M. Can Büyükeren ve sevgili eşi Leyla, GDB Rtn Gönül Gürsoy, As Başkan Rtn. Pınar Bozo Yarış ve değerli annesi Zübeyde hn. katıldılar.