Yenimahalle Rotary Kulübü - 10.01.2024 Tarihinde Meslek Hizmet Ödül Törenimizi Gerçekleştirdik.(Kulübümüzün 122. Dönemin 14. Toplantısı)

10 ocak 2024 tarihinde, GDG. Rtn. Altan Arslan ve sevgili eşi Neslihan Arslan, GDG. Rtn. Hakan Karaalioğlu, 25-26 Dönem Guvernör Adayı Rtn. Can Çığırgan, Guvernör Yrd. Rtn. Suat Torun, Rtn. Simge  Emer ve değerli eşi Ahmet Emer, Rtn. Cevat Heper ve sevgili eşi Bilge Heper, değerli Rotaryen dostlarımız ve konuklarımızın katılımıyla ödül törenimiz gerçekleştirildi. Törende Orkestra şefi ve Müzisyen Musa Göçmen’e, Genç Girişimci Emre Yağız Çetinkaya’ya, Seyis Fikret Altıntaş’a, Fotoğraf sanatçısı ve eğitmen Can Gazialem’ e  ödülleri takdim edildi. Ödül Törenimizin resmi kapanışı  ardından Değerli Resim sanatçısı Sn.Hikmet Çetinkaya’ya taşımalı eğitimle öğrenim gören öğrencilerimizi sinemayla buluşturmak amacıyla düzenlediğimiz “Atatürk” film etkinliğimize verdiği katkılar adına teşekkür ederek, adına Darüşşafaka’ ya yapmış olduğumuz bağış sertifikasını sunduk. Sunumdan sonra Musa Göçmen Atölyesi ses sanatçılarına katılımlarından dolayı teşekkür belgeleri takdim edildi.  Musa Göçmen orkestrası ile ses sanatçılarının şarkıları eşliğinde eğlenceli bir geceyle günü tamamlamış olduk.

Törenimize Katılım sağlayan değerli Guvernörlerimize, Guvernör yardımcılarımıza, Musa Göçmen ve orkestrasına ve ses sanatçılarına vermiş oldukları katkılardan ,Değerli Rotaryen dostlarımıza ve konuklarımıza teşekkür ederiz.