Yenimahalle Rotary Kulübü-10 Kasımda Beynam Emine Erişen Ortaokul Öğrencileri ile Birlikte Atatürk Filmini İzledik.

10 Kasım 2023’te Beynam Emine Erişen Ortaokulu’nda taşımalı eğitimle öğrenim hayatlarına devam eden 10 yaş üzeri tüm öğrencilerimizle Bilkent Center – Max Sinemaları’nda “Atatürk 1881-1919” filmini birlikte izledik. Büyük Atatürk’ün dediği gibi: “Yüksek bir insan cemiyeti olan Türk milletinin tarihi bir vasfı da güzel sanatları sevmek ve onda yükselmektir.” Sanatla dünyaya umut ol! Güleryüzü ve hizmet kalitesi için Bilkent Center Max Sinemaları’na, onnmedya’ ya , bizimle bu etkinliği gerçekleştirme teklifimizi kabul eden Beynam Emine Erişen Ortaokuluna ve Okulun tüm öğretmenlerini temsilen Okul Müdüresi Sn. Şebnem Dönmez’e  ve sevgili çocuklarımıza çok teşekkür ederiz.