Yaşamları Değiştiren Konferanslar

YAŞAMLARI DEĞİŞTİREN KONFERANSLAR

Düzenlenecek bu konferansla Rotarynin , geçmişten günümüze  insanlık yararına  bir çok önemli projeler gerçekleştirdiğinin  topluma tanıtılması  ve yapılacak çalıştayla katılımcıların ,ANA ÇOCUK SAĞLIĞI  ile  ilgili,  ihtiyaçları doğrultusunda yapılmasını istedikleri proje ve  fikirleri ortaya çıkarması amaçlanmakdır. Düzenlenecek  konferansa , UR 2430.Bolge 2013-2014 Bölge Dönem Eğitim Lideri  GDG.Kemalettin Erbilgin de konuşmacı olarak katılacaklardır.

Tüm rotaryen dostlarımız, dönem başkanlarımız ve özellikle gelecek dönem başkanlarımız, son derece yararlı olacağına inandığımız   ANA - ÇOCUK SAĞLIĞI  ÇALIŞTAYINA davetlidir.

Konferans konuları  ve  konuşmacıları ;

’’Ana Çocuk Sağlığına Genel Bakış’’, Prof. Dr. Nafiz Bozdemir - Çukurova  Üniversitesi Tıp Fak. Aile Hekimliği ABD.

’’Ana- Çocuk Sağlığında , Riskli Gebelik ve Gebelik Testlerinin Önemi ’’, Prof. Dr. Ebru Tarım Başkent Üniver.Tıp Fak.Kadın Doğum ABD.

’’Bebek Beslenmesi  ve Anne Sütünün Önemi  ’’, Prof. Dr. Esat Yılgör

Konferansa katılmak isteyen Rotaryen dostlarımızın  20 Kasım 2013 Çarşamba günü akşamına kadar aşağıdaki e-mail adresine katılım teyidi göndermesi yada telefonla teyit vermesini  rica ederiz.

Rtn.Selcan Hakverdioglu

Ankara Metropolitan RK  , 2013-2014 Donem Baskani

Rtn.Tolga Tutaş

Adana RK, 2013-2014 Donem Baskani

Rtn.Dr.Mesut Koca

UR 2430.Bölge, Anne-Çocuk Sağlığı Ana Kom. Bşk.

Organizasyon Komite sorumlusu :

Rtn. Yaşar Yiğit Adana Rotary Kulübü Genel Sekreteri

E-mail           : yasar.yigit@tnt.com