Yasamlari Degistiren Konferanslar-Ekonomik ve Toplumsal Kalkinma Calistayi-Sinop

Değerli Rotaryen Dostlarımız , UR 2430. Bölge Dönem Projelerinden ‘’Yaşamları Değiştiren Konferanslar ‘’ zinciri kapsamında Ankara Metropolitan R

Düzenlenecek bu konferansla Rotary’nin , geçmişten günümüze  insanlık yararına  bir çok önemli projeler gerçekleştirdiğinin  topluma tanıtılması  ve yapılacak çalıştayla katılımcıların  EKONOMIK VE TOPLUMSAL KALKINMA  ile  ilgili,  ihtiyaçları doğrultusunda yapılmasını istedikleri proje ve  fikirleri ortaya çıkarması amaçlanmaktadır. Konferansimiza , KÜLTÜR VE TURIZM BAKANLIĞI MÜSTEŞARI Sn.Özgür ÖZASLAN konuşmacı olarak katılacaklardır.

Tüm rotaryen dostlarımız, dönem başkanlarımız ve özellikle gelecek dönem başkanlarımız, son derece yararlı olacağına inandığımız  EKONOMIK VE TOPLUMSAL KALKINMA  ÇALIŞTAYI’ na davetlidir. Katılım ücretsizdir, program ekte yer almaktadır.

Selcan HAKVERDIOGLU

Ankara Metropolitan Rotary Kulübü