YENİ ÜYE UYUM KAMPINDAYIZ, 26-27 OCAK GAZİANTEP

Değerli Rotary Ailemiz,

Rotary için yeni üyeler ve o üyelerin Rotary’i iyi anlaması çok önemlidir ve hatta kritiktir.

Çünkü Rotary’nin geleceği yeni üyeler ve üye eşleridir. Üyeler Rotary’i iyi anlamalı ve bilgileri özümsemelidir. Bu bilgi Rotary’e iki katı güç kazandırmaktadır.

Rotary’de yeni üyelerin kulüplerine adapte olması kadar Rotary’i öğrenmeleri ve Uluslar Arası Rotary Bölgeleri’ni tanımaları önem arz eder. Rotary sadece kulüp değil tüm kulüplerdeki üyelerden oluşan büyük bir ailedir.

Yeni Üye uyum kampları bu anlamda çok önemli bir görevi yerine getirmektedir. Rotaryen, Rotary’i daha iyi tanımakta bu kamplarda ona daha iyi adapte olabilmektedir.

Bu doğrultuda kulübümüzün yeni üyelerinden Rtn. Melih AŞICI, 26-27 Ocak tarihinde Gaziantep Grand Oteli’nde, Gaziantep Rotary Kulübü tarafından organize edilen yeni üye yum kampına katıldılar.

Yeni Üye Uyum Kampı için, UR 2430. Bölge Guvernörümüz Altan ARSLAN’a ve değerli eşi Neslihan’a, Bölge Eğitim Liderimiz GDG Murat ÖZ ve değerli eşi Ela hanımefendiye, Üyelikten Sorumlu Guvernör Yardımcısı Boğaçhan YILDIRIM ve değerli eşi Leyla’ya ve Gaziantep Rotary Kulübü’ne çok teşekkür ederiz.

Yeni üyemiz Rtn. Melih AŞICI bu kampta Rotary bilgilerini tazeledi, yeni Rotary uygulamalarını tanıdı ve bölgedeki yeni üyeler ile kaynaştı.

Gaziantep'de uyum kampı onun için çok verimli ve keyifli geçti. İlk gün öğlen 13.00’de kamp başladı ve açılışın ardından yeni üyeler kendini tanıttı. Guvernörümüz Rtn.Altan ARSLAN ve GDG Murat ÖZ'ün sunumları ile başlayan etkinlik programı çok yoğun bir şekilde geçti.

Akşam ise sürprizler ile doluydu. Gaziantep’in en eski hanlarından birisi olan Bayazhan Meyhane'de çok keyifli vakitler geçirdiler. Gaziantep türküleri eşliğinde eğlendiler ortamda bir çok yeni Rotaryen ile tanışıp kaynaşma fırsatı elde ettiler.

Pazar günü öğlene kadar süren programda ise, vakıf projeleri ile ilgili sunumlara zaman ayrılmıştı. Orada da bölgede ve dünyada yapılan bir çok projeyi detaylı inceleme şansları oldu. Öğleden sonra program bitimiyle birlikte yeni üyeler otelden ayrıldılar.

Bu kamplara ileride yine kulübümüzden yeni üyelerimiz katılacaklar.

HAYAT SENDE!... Bahçelievler Rotary Kulübü

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.