VİSKİ TADIMI GECESİ

Değerli Rotary Ailemiz,

Ankara Bahçelievler Rotaract Kulübü çok başarılı projelere imza atıyor.

Özellikle kültür ve sanat alında yaptıkları anlamlı çalışmalardan birisi de 22 Ocak 2019 Salı günü saat 19:30'da gerçekleştirdiği Viski Tadımı Etkinliği oldu.

İçki kültürü geleneklerimizde önemli bir yer tutuyor, içkiyi iyi tanımak ve anlamak bilinçli bir toplum bireyi olmak için en öncelikli konulardan birisi.

Viski ile ilgili koku, damakta kalan tat, üretimi ve tarihçesi üzerine keyifli bir gece yaşadık. Projeden elde edilen gelir ise Ankara Bahçelievler Rotaract kulübümüzün dönem boyunca yapacağı hizmet projelerinde kullanılacak.

Limak Ambassadore Hotel’de saat 19.30’da gerçekleşen Viski tadımı etkinliğine 50 Rotaryen, Rotaract ve aday misafirimiz katıldı.

Saat: 19:30’da Viski Uzmanı Ertan ENGİN’in muhteşem sunumu ile başlayan etkinlikte Johnnie Walker, Wine Cask Blend, Black Label, Double Black, 18 Years Old, Cardhu 12, Oban 14 ve Lagavulin 16 viskilerini tattık. Unutulmaz anılar yaşadık.

Yüksek alkollü içkiler konusunda ülkemizin yetiştirdiği önemli bir değer olan Ertan ENGİN, oldukça ilginç bilgilerle dolu olan sunumunda bizlere kısaca içki tarihini, viski tarihini, üretim prosedürünü ve tadım kurallarını anlattı.

Çok etkilendiğimiz sunum sonrasında kendisine teşekkür belge ve plaketini Ankara Rotaract Kulübü Başkanımız Rtc. Emin KARA takdim etti.

Rotaryen saygı ve sevgilerimizle.