V. Grup Enstitüsü

Değerli Guvernör Yardımcılarım,

Değerli Başkanlarım,

Değerli Rotaryen Dostlarım,

Guvernörümüz Gürkan Olguntürk’ün liderliğinde 5 ayrı ilde gerçekleştireceğimiz Grup Enstitüleri’nin beşinci ve sonuncusu, 2 Kasım 2013 Cumartesi günü, Gaziantep Grand Otel’de, Gaziantep Zeugma Rotary Kulübümüzün ev sahipliğinde düzenlenecektir. Adana Çukurova, Adana Güney, Adana Tepebağ, Adana Beşocak, Niğde, Kayseri, Kapadokya, Gaziantep, Gaziantep Alleben, Gaziantep Kavaklık, Gaziantep Yesemek, Gaziantep Zeugma, Adıyaman Nemrut, Diyarbakır, Malatya ve Malatya Aslantepe Rotary Kulüplerimizin üye ve eşleri ile birlikte olmanın mutluluğunu yaşayacağız. Birbirinden değerli konuşmacıların Rotary ile ilgili derin bilgi ve zengin deneyimlerinden yararlanma olanağına sahip olacağımız toplantımızda, kişisel gelişimimize katkıda bulunacak konuk konuşmacıları da ağırlayacağız.

Toplantımızda, yeni üyelerin bilgilenmesi; kıdemli üyelerin Rotary bilgilerini tazelemesi; bilgiye ulaşım yollarının aktarılması; sorunlarımıza, tartışarak ortak akıl ile çözüm yolları geliştirilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca, kulüplerarası tanışıklığı ve işbirliğini arttırmayı hedeflemekteyiz.

Katılımınız ve katkılarınızla güç ve anlam kazanacak V. Grup Enstitüsü’nde, keyif alacağımız ve dostlukları pekiştireceğimiz bir Rotary toplantısında, siz değerli dostlarımızla görüşmek dileğiyle, en içten sevgi ve saygılarımı sunarız.

Rtn. Tijen Türeli-Özhan

Grup Enstitüleri Komitesi