Uluslararası Ankara Rotary Kulübü Başkanı Refik Kutluer'in Rotary International’ın Kıdemli Editörü ABD'li gazeteci Arnold Grahl ile yaptığı söyleşi sonrası yayımlanan makale!

Uluslararası Ankara Rotary Kulübü Başkanı Refik Kutluer'in Rotary International’ın Kıdemli Editörü ABD'li gazeteci Arnold Grahl ile yaptığı söyleşi sonrasında aşağıdaki makale yayımlandı:

"Depremden sonra 2 milyon dolardan fazla para toplandı"

Yüzyılın en güçlü depreminden bir yıl sonra, Rotary üyeleri yüzlerce aile için konteyner evler, hastane ekipmanları ve diğer temel desteklerle bölgenin yeniden inşa ve ihya edilmesine yardımcı olmaya devam ediyor.

Makale linki için tıklayınız.
More than US 2 million collected for Turkey Syria after earthquake | Rotary International