UR 2430. BÖLGE GUVERNÖRÜMÜZ RTN. TEOMAN KAYNAR, ORDU ROTARY KULÜBÜNÜ ZİYARET ETTİ.

UR 2430. Bölge Guvernörü Rtn. Teoman Kaynar ve değerli eşleri Merve Kaynar, UR 2430. Bölge 4. Grup Guvernör Yardımcısı Rtn. Mustafa Cömert ve değerli eşleri Aysel Cömert 28 Aralık 2023 tarihinde kulübümüzü ziyaret ettiler.
Üye ve eşlerin katılımı ile Dönemimizin 24. Kulübümüzün 1972. toplantısını ve 3. Kulüp Asamblemizi Ordu Balıktaşı City Otel’de gerçekleştirdik.
Dönem Başkanımız Rtn. Funda Irmak Yılmaz, üyelerimize, altı aylık dönem içerisinde tamamladığımız ve gelecekte hayata geçirmeyi hedeflediğimiz projelerimize ilişkin ayrıntılı bir sunum gerçekleştirdi.
Guvernörümüz Teoman Kaynar’ın konuşmasının ardından toplu fotoğraf çekimi ile toplantımız sona erdi. Tüm Rotaryen dostlarımıza ve misafirlerimize teşekkürlerimizi sunarız.