Tarsus Rotary Kulübü 2013 -2014 döneminin ilk projesi olan kısa dönem yaz kampı

Tarsus Rotary Kulübü 2013 -2014 döneminin ilk projesi olan kısa dönem yaz kampını 12-17 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirmiştir. Gençlik Değişim Programı kapamında 10 farklı ülkeden sekiz kız üç erkek olmak üzere 11 öğrenci katıldı. İlk günTarsus\un tarihi yerleri gezdirilen , ikinci gün orman-dağ gezintisi yaptırılan , üçüncü günde yat keyfi gerçekleştirilen ve son gün isev Mersin gezisi yapılan herdaim Türk misafirperverliğiyle Türk kültürünün yaşatıldığı bir yaz kampı oldu. Yaz kampı için özel tasarlanan t-shirt , şapka ,Türk kültürüne ait hediye ve kampın cdsi gelen öğrencilere verildi. Ayrıca kampın son gecesi tüm üyeler ve eşlerinin katılımı ile bir kapanış yemeği düzenlendi. Guvernör yardımcımız Sn Murat Yüksekbaş ve eşi Özlem ‘de bu geceye iştirak ettiler. Bayrak değişimi yapılan gece hazırlanan cd nin sunumu ile son buldu.