TARSUS ROTARY HABERLERİ

Tarsus Rotary Kulübü, İhtyiyaç Sahibi Hasta Ailelere Ramazan Kolileri Yardımı KAYMAKAMIMIZ SN. ORHAN ŞEFİK GÜLDİBİ, TARSUS ROTARY KULÜBÜNÜN İFTAR YEMEĞİNDE ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Tarsus Rotary Kulübü, İhtyiyaç Sahibi Hasta Ailelere Ramazan Kolileri Yardımı

Rotary Kulübü Başkanı Nil Özveren Aşkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hazırlattıkları ramazan paketlerinin yer aldığı kolileri ilçe Sağlık Müdürlüğü’nde, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şubesi, Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Toplum Sağlığı Müdürlüğü huzurunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Kemal Yıldırım’a teslim ettiklerini söyledi

SELAHATTİN ÖZBOZKURT

SON MANŞET GAZETESİ - Tarsus Rotary Kulübü, ihtiyaç sahibi hasta vatandaşların ailelerine dağıtılmak üzere 30 koli ramazan paketini ilgililere teslim etti.

Rotary Kulübü Başkanı Nil Özveren Aşkın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte hazırlattıkları ramazan paketlerinin yer aldığı kolileri ilçe Sağlık Müdürlüğü’nde,  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı şubesi, Sağlık Müdürlüğü, Emniyet Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği ve Toplum Sağlığı Müdürlüğü huzurunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı müdürü Kemal Yıldırım’a teslim ettiklerini söyledi.

Topluma karşılıksız hizmet etmek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Rotary Kulübü Başkanı Nil Özveren Aşkın, bu bağlamda daha önce Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ile yaptıkları görüşmelerde hasta vatandaşların ailelerine ulaştırılmak üzere yardım paketlerini teslim etmenin manevi huzurunu yaşadıklarını ifade etti.

Özellikle sağlık ve eğitim alanında topluma güçleri nispetinde kendi olanakları ve Uluslar arasıRotary Kulüpleri desteğiyle her türlü hizmeti verme çabası içinde olduklarını dile getiren Aşkın, “Önümüzdeki günlerde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile birlikte ortaklaşa hazırlayacağımız projeleri de hayata geçireceğiz. Bu konuda çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Kemal Yıldırım ise, Rotary Kulübü’nün yaptıkları yardım ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Ramazan paketleri kolilerinin teslimi sırasında Sağlık Müdürü Mehmet Sarı, Toplum Sağlığı Merkezi müdürü Ferhat Coşkun, Toplum Destekli Polislik Büro Amiri Ahmet Şahin de hazır bulundu.

Kaymakamımız Sn. Orhan Şefik GÜLDİBİ, iftar yemeğinde yaptığı konuşmasında;

“Şehit yakınları ve gazilerimizle birlikte bu güzel ve anlamlı iftar sofrasında birlikte olduğumuz için mutluyum. Güzel ülkemizin birliğine, bütünlüğüne kast eden unsurlara karşı mücadele etmiş aziz şehitlerimize ve kahraman gazilerimize minnet duygularımızı ifade etmek isterim.

Sosyal, kültürel ve eğitim alanında her zaman desteklerini gördüğümüz Tarsus Rotary Kulübüne bu anlamlı etkinliğinden dolayı bir kez daha teşekkür etmek isterim.

Bu vesileyle, ülkemizin ve milletimizin birliği, bütünlüğü adına kanıyla canıyla mücadele etmiş şehitlerimizi bu anlamlı iftar sofrasında rahmetle anıyor, değerli şehit yakınları ve gazilerimize şükranlarımı sunuyorum.