SİBER ZORBALIK VE GÜVENLİ İNTERNET KULLANIMI PROJESİ AÇILIŞINA DAVETLİSİNİZ

Değerli Rotary Ailemiz,
Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Kullanımı çağımızın en büyük problemlerinden birisidir.
Ülkemizde her saat başı yüzlerce çocuğumuz internet üzerinden saldırılara maruz kalıyor.
Rotary ve TBD olarak üzerinde savaşmaya başladığımız projemizin Eğiticiler Eğitimine davetlisiniz.
16-17 Mart (Bu haftasonu), “Siber Zorbalık ve Güvenli İnternet Projesi” kapsamında yapacağımız eğitmen eğitimleri ile ilgili detayları sizlerle paylaşmak istiyoruz.
Proje Rotary ve Rotary dışından çok büyük bir talep görmüştür.
- Hedefimiz 10.000 çocuğumuzu siber zorbalığa ve internet suçlarına karşı eğitmektir.
- Toplamda eğitmen eğitimi için 60'dan fazla başvuru yapılmıştır. Bu başvurular içinden 40 katılımcı seçilmiştir. Bu eğitme katılamayan kişiler sonraki eğitmen eğitimlerimize katılacaklardır.
- Katılımcılar Türkiye geneli 9 ayrı ilden katılmaktadır. İller: Adıyaman, Ordu, Giresun, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Eskişehir, Kastamonu, Bilecik
· Katılımcılar, 22 STK ve 11 Ayrı Rotary Kulübü üyesinden oluşmaktadır.Katılımcıların, 25’ü Kadın, 15’ü Erkektir.
16 Mart Cumartesi günü 09:30-10:00 arasını açılış konuşmalarına yer verilmiştir. Açılış konuşmasına UR 2430. Bölge Guvernörümüz Rtn. Altan ARSLAN, Başkanımız Murat DOĞRU, ve TBD Başkanı Rahmi AKTEPE Bey’de katılacaktır.
Uzun yıllar boyu sürmesini hedeflediğimiz projenin açılışına gelmeniz bizlere büyük bir onur verecektir.
Başarılı projenin mimarı olan kulübümüzün Bilişim Projeleri Komite Başkanımız Rtn. Melih AŞICI'ya, TBD'ye, Guvernör Yardımcımız Rtn.Bekir Sıtkı ASLAN ve en başta Guvernörümüz Rtn. Altan ARSLAN ve Neslihan'a teşekkürü bir borç biliriz.

Rtn. Murat DOĞRU ve Nursun
Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü
Başkan ve Eşi

Adres: Türkiye Bilişim Derneği, Ankara Merkezi, Ceyhun Atuf Kansu Cad. 1246. Sokak 4/17 Balgat/ Ankara