Seyhan Rotary Kulübü ile Çocuk Gelinler Olmasın Diye Manşı Aşıyoruz Projesi

5 Temmuz 2015'te, Adanalı yüzücüler Nesrin Olgun Arslan ve Halime Acet Londra’ya yolcu edilirken Seyhan Rotary Kulübü de katılımcılar arasındaydı. 6'sı da kadınlardan oluşan, Manş Denizi'ni aşabilmiş ilk Türk kadın takımı olmayı hedefleyen grubun bu projesini, Canan Guvernörün isteği dahilinde, Adana'daki 6 kulüp  bir araya gelip, “Çocuk Gelinler Olmasın Diye Manşı Aşıyoruz” sloganı ile destekledi. Seyhan Rotary Kulübü'nün de sponsor olduğu bu projede, henüz kendileri çocuk olan, eğitim ve gelişim süreçlerini tamamlamamış kızlarımızın aile baskısıyla evlendirilmesine, bu ve bundan sonra yapacakları farkındalık projeleriyle dur demek istediklerinin altını çizdiler.