Seyhan Rotary Kulübü / Rotary Günü Spor Şenlikleri

17 Ekim tarihinde düzenlenen Rotary Day etkinliklerinden biri olan Spor Şenliğinde, futbol, basketbol, tavla, plaj voleybolu, dart ve oryantiringi kapsayan aktivitelerde tüm katılımcılar yerlerini almış ve eğlenceli vakit geçirmişlerdir. Cuma günü boyunca Dünya Rotary Başkanı Gary  C.K Huang da orada bulunarak izlediği müsabakalarda Seyhan Rotary Kulübü bu sene ilk kez Basketbol ve Voleybol dallarında birinciliği kaçırmış ama Futbol da yine her sene olduğu gibi birincilik kupasını almıştır.

Bu sene ayrıca Seyhan Rotaract Kulübü Rotaractlarının başarıysıyla Masa Tenisi'nde de birincilik kürsüsüne çıkan Seyhan Rotary Kulübü özellikle çocukların çok eğlendiği bu şenlikte büyük bir katılımla boy göstermiştir.