Seyhan Rotary Kulübü / Rotary Günü Rota Kids

17 Ekim tarihinde düzenlenen Rotary Günü etkinliklerinde, Seyhan Rotary Kulübü, Rota Kids etkinliğiyle çocukları da unutmadı. Tüm çocukların  g&uum

17 Ekim tarihinde düzenlenen Rotary Günü etkinliklerinde, Seyhan Rotary Kulübü, Rota Kids etkinliğiyle çocukları da unutmadı. Tüm çocukların  güzel ve kaliteli zaman geçirdiği bu etkinliklerde, tüm gün boyunca birbirinden güzel ve eğitici aktiviteler yer almıştır.

Bu etkinlikte G-Kids, Maya Sanat Akademisi, Hayrullah Ayık, Sifigu, Fahrunnisa Dinkçioğlu, Shell ve Le Cream'ın destekleriyle, çocuklarımız resim yapmış, cupcake pişirmiş, zeka oyunları oynamış, takı tasarımları öğrenmiş ayrıca spor da yapmışlardır. Tüm etkinliklerde eşlerimiz de önemli rol oynamış, ayrıca Rota Kids etkinliklerinin gerçekleştirilmesinde, gerek sponsorluklar bularak gerekse finansal anlamda büyük katkı sağlamışlardır.