Seyhan Rotary Kulübü / Rotary Günü Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası

17 Ekim 2014 tarihinde Rotary Günü etkinlikleri adı altında, Seyhan Rotary Kulübü'nün 22 senedir sponsorluğunu aralıksız sürdüğü satranç turnuvalarının bir yerinisi olan bu seneki satranç turnuvasını Cumhuriyet’in kuruluşunun 91. kuruluş yıl dönümü anısına  düzenlendiği “Cumhuriyet Kupası Satranç Turnuvası”nda her yaş aralığını kapsayan 5 ayrı kategoride katılım gerçekleşmiştir. Toplamda 366 kişinin katıldığı turnuvanın açılış hamlesini de Dünya Rotary Başkanı Gary C.K. Huang yapmıştır.

Seyhan Rotary Anadolu Lisesi'nde yapılan ve  büyük katılımın gerçekleştiği turnuvada dereceye girenlere madalyalarının yanısıra her kategorinin birincilerine  500TL, ikincilerine 350TL, üçüncülerine ise  200TL'lik Yenikoza Mağazası'ndan hediye çekleri verilmiştir.