Seyhan Rotary Kulübü

Seyhan Rotary Kulübü "RotaKids Projesi"

Adana Seyhan Rotary Kulübü, Adana Atlı Spor Kulübü Tesislerinde 15 - 18 Ekim 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilen 14.Esat Tuğberk Spor Etkinlikleri sırasında Rotakids Projesini de gerçekleştirdi. Seyhan Rotary Kulübü üye eşleri tarafından organize edilen etkinliklere, Adanada bulunan 6 Rotary Kulübünün üye çocukları ve misafir ailelerin çocukları katıldılar. Rotakids Projesi kapsamında 17 Ekim Cumartesi günü "Kartpostal Yapım Atölyesi" ve 18 Ekim Pazar günü "Cupcake Atölyesi" düzenlendi. 18 Ekim Pazar günü" Rotakids Çocuk Maratonu" ile sona eren bu yılın Rotakids Projesine katılan çocuklarımız, yeni beceriler kazanırken eğlenmenin ve sosyalleşmenin tadını çıkarttılar ve projeden elde edilen gelirle destek olunacak sosyal projelere katkıda bulunmuş oldular.