Seyhan Rotary Anadolu Lisesi'nde Meslek Günleri ve Sınav Kaygısı Semineri-Adana Seyhan Rotary Kulübü

Rotaract Kulübümüz ile ortak düzenlenen Meslek Güüi ve Sınav Kaygısı Semineri
15/04/2019 tarihinde Seyhan Rotary Anadolu Lisesi'nde 12.sınıflara yönelik olarak geçtiğimiz yıl başlattığımız seminerin ikincisini Sınav Kaygısı ile ilgili olarak düzenledik. Uzman Klinik Psikolog Fulya Özbilen tarafından gençlere yönelik yapılan sunumda yaklaşmakta olan üniversite sınavına hazırlık aşamasında ve sınav esnasında oluşabilecek kaygı ve stresin yönetilmesi konusunda bilgiler verildi.

18/04/2019 tarihinde ise Rotaract Kulübümüz ile ortak olarak tüm gün boyunca meslek günü düzenledik. Amacımız 11.sınıf öğrencilerine gelecek yıl karşılaşacakları seçim öncesinde yardımcı olabilmek ve bir nebze olsun fikir verebilmekti. Öğrencilerin anket ile seçtiği en popüler mesleklerden gelen konuşmacılarımızın yaptığı konuşmalar ile gençlere bilgi verme fırsatımız oldu.