Samsun İlkadım Rotary Kulübü\nün efsane projesi Bedensel Engelliler Yaz Kampı

Kulübümüzün bu çok anlamlı sosyal sorumluluk projesini büyük bir keyifle ve bir önceki yıla göre motivasyonumuzu daha arttırarak gerçekleştirdik.

Bu yıl kampımızda Türkiye’nin değişik şehirlerinden gelen 34 ve Samsun içinden de 16 misafirimizi ağırladık. Dört günlük kampızı dolu dolu geçirmek ve misafirlerimize unutamayacakları bir tatil yaşatmak adına yoğun bir program hazırladık. Farklı illerden gelen katılımcı dostlarımıza Samsun’u tarihi, turistik ve kültürel yönleriyle tanıtmanın yanında, onları birbirleriyle ve Samsun’da ikamet eden engelli dostlarımızla kaynaştırdık. Değişik aktivitelerle hoş zaman geçirmelerine ve değişik konularda bilgi dağarcıklarına yeni şeyler katmaya gayret ettik.

Kulüp olarak aldığımız motivasyonla Bedensel Engelliler Yaz Kampımızı, üzerine yeni şeyler katarak 14 yıldır büyük bir istekle sürdürmeye devam ediyoruz.