Samsun İLKADIM R.K.Bedensel engelliler Yaz kampı .gün

03-06 Eylül de dört gün boyunca sürecek olan Samsun İLKADIM Rotary Kulübünün  geleneksel hale getirdiği ve 16.sını yapmakta olduğu  BEDENSEL ENGELLİLER YAZ KAMPI’nda , Türkiye’nin Kastamonu’dan Antakya’ya, Kapodokya’dan Zonguldak’a kadar yaklaşık 16 ilinden gelen 40 bedensel engelli yurttaşlarımız, Samsun'un güzellikleri içerisinde rüya gibi bir tatil yaşıyorlar. Misafirimizi ağırlamak için Samsun İlkadım Rotary Kulübünün üyeleri eşleri ve çocukları ile Genç rotaract kulübü üyeleri ve gönüllü rotaryenler canla başla çalışmaktadırlar. TÜRKİYE'de çok önemli bir örnek olan Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin SADECE ENGELLİ VATANDAŞLAR İÇİN yapmış olduğu MAVİ IŞIKLAR REHABİLİTASYON MERKEZİNDE konaklayan misafirler. Cuma gününü Samsun’un güzelliklerini gezdiler ve Samsun’a ve biz rotaryenlere hayran oldular. Merkezinin havuzunun serin sularında serinleyen misafirler gece müzik eşliğinde eğlendiler.