Samsun İLKADIM R.K. Haftalık olağan toplantısında TİPII DİYABET HASTALIĞINA FARKINDALIK PROJESİNDE emeği geçenlere TEŞEKKÜR

Samsun İLKADIM RROTARY KULÜBÜ Haftalık olağan toplantısında  Uluslararası Rotary de ve 2430. Bölgede beğeni alan TİPII DİYABET HASTALIĞINA FARKINDALIK YARATMAK PROJE&rsqu

Samsun İLKADIM RROTARY KULÜBÜ Haftalık olağan toplantısında  Uluslararası Rotary de ve 2430. Bölgede beğeni alan TİPII DİYABET HASTALIĞINA FARKINDALIK YARATMAK PROJE’sinde emeği geçen ÇOKAY HEMODİYALİZ Yöneticisi NECİLE GÜNDÜZ ÇOKAY’ a ve Fedakar, çalışkan özverili hemşireleri İLKNUR DENOĞLU,YEŞİM ARICAN,ZEYNEP SANCAKUTAN,KÜBRA EKER,FETHİYE YAMAN,ARZU IŞIKA ve SEVİM KOLCU’ya ve diğer çalışanları YAŞAR ABACI, FAHRETTİN TÜRKMEN,ASLI CÖMERT ve FERUZAN PEHLİVANOĞLU’na plaket ve teşekkür belgeleri  verildi.