Samsun Rotary Kulübü Guvernör Ziyareti

Sevgili Guvernörümüz Güner İnci ve eşleri Nagihan Hanım 21 Temmuzda kulübümüzü ziyaret ettiler. Gündüz programımızda kulüp projelerimizi ve Samsun şehrimizin doğal güzelliklerini paylaştık.

Sabah erken saatlerde başladığımız proje gezilerimizi Guvernörümüz Güner İNCİ ve eşi Nagihan hanımla beraber, kulüp üye ve eşlerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik.

Öncelikle Çarşamba Kumköy Toplum Birliği ve küresel bağış projemiz olan saya üretim atölyesini ve burada çalışan Kumköy kadınlarının çalışmalarını inceledik.

İkinci projemiz olan Kumköy ilköğretim ek binası ve yapılan tadilatlar hakkında bilgi verdik.

Samsun Rotary Kulübü Bilim Sanat Merkezinde, okul müdürümüz tarafından okulumuz hakkında bilgilendirme yapıldı. Bilim Sanat Merkezimizi gezdik ve ihtiyaçları için yeni projeler geliştirmeye karar verdik.