Samsun Karadeniz Rotary Kulübü

Samsun Karadeniz Rotary Kulübü "10 Kasım Atatürkü Anma" Etkinliği

Karadeniz Rotary Kulübü üyeleri, Samsun Opera Bale Müdürlüğü sanatçıları ile birlikte Atatürkü anma programı kapsamında Samsun Piazza AVMde flash mob etkinliği organize etti
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, 10 Kasım Atatürkü anma programı dahilinde Samsun Karadeniz Rotary Kulübü üyeleri ve Samsun Opera Bale Müdürlüğü Sanatçılarının katılımıyla Piazza AVM de gerçekleşen özel bir organizasyon ile anıldı. Piazza AVMde 1. katta düzenlenen etkinlikte önce piyano sesi duyuldu. Ziyaretçilerin şaşkın bakışları arasında Samsun Opera Bale Müdürlüğü Sanatçılarının coşkulu bir şekilde başlattıkları müziğe bir süre sonra ziyaretçilerde eşlik ettiler. Ziyaretçiler Piazzanın etkinlik alanında devam eden gösteriyi duygulanarak izlediler. Oldukça geniş bir halk kitlesinin katılıp dakikalarca alkışladığı konserde, "İzmir marşı", "10. yıl marşı" gibi marşlara halk coşkuyla katıldı. Tüm kulüp üye, eş ve çocuklarının katılımıyla gerçekleştirilen bu etkinlikte Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 77 yılında bir kez daha yürekten anıldı.