Samsun Karadeniz R.K. Tekkeköy Güzelyurt Okulunu jeneratöre kavuşturdu.

Samsun Karadeniz Rotary Kulübü “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Tekkeköy Güzelyurt İlk ve Ortaokuluna gereksinimleri olan Jeneratörü Domak A.Ş. nin katkılarıyla okulumuza teslim etti.
Samsun Karadeniz Rotary kulübü daha önceki dönemde de öğrencileriyle “Anıtkabir Gezisi” projesi yaptığı ve devamlı iletişim halinde olduğu Tekkeköy Güzelyurt İlk ve Orta okulunun bir sorununun olduğunu öğrendi. Bu yörede sıklıkla elektrik kesintisi yaşanması nedeniyle okulun kalorifer sistemi verimli çalışmıyor, çocuklar üşüyordu. “Bizim Bir Okulumuz Var” projesi kapsamında, 14 Ekim 2015 Çarşamba günü Tekkeköy Güzelyurt İlk ve Ortaokuluna gereksinimleri olan Jeneratörü Domak A.Ş. nin katkılarıyla okulumuza teslim edildi. Rtn. Adnan Yılmaz’ın öncülüğünde gerçekleştirilen projenin jeneratör teslim törenine çok sayıda üyemiz katıldı. Ayrıca okulda bizleri sıcak ve samimi bir ortamda misafir eden okul müdürü Metin Yılmaz Karadeniz Rotary Kulübümüze teşekkür ederek, başka projelerde bir arada olmaktan mutluluk duyacağını ifade etti.