Samsun Karadeniz R.K. “Cumhuriyeti Kutlama ve Cumhuriyet Coşkusunu Paylaşma” etkinliği.

Samsun Karadeniz Rotary Kulübü “Cumhuriyeti Kutlama ve Cumhuriyet Coşkusunu Paylaşma” etkinliğimiz Bulvar AVM de Pera sanat evi ve Bulvar AVM yönetiminin katkılarıyla 29 Ekim 2015 de çok güzel bir şekilde gerçekleştirildi.
Tüm hazırlıklarını yaptımız 29 Ekim 2015 “Cumhuriyeti Kutlama ve Cumhuriyet Coşkusunu Paylaşma” etkinliğimiz Bulvar AVM de Pera sanat evi ve Bulvar AVM yönetiminin katkılarıyla 29 Ekim 2015 saat 13:00 ile 17:00 arasında çok güzel bir şekilde gerçekleştirildi. Yüzlece bayrak ve balonun dağıtıldığı çeşitli müzik, dans ve boyama etkinliklerinin yapıldığı bu kutlamaya geniş bir halk kitlesi katıldı. Altı poster ile Uluslararası Rotary tanıtıldığı gibi kulübümüzün yaptığı projelerde halka tanıtıldı.