Samsun Canik Rotary ve 5 Samsun Kulübünün düzenleyeceği Rotary Day etkinliğine tüm dostlarımızı bekleriz

Değerli Rotaryen Dostlarım ,Rotary nin 110.kuruluş yıldönümü kutlaması ,bu yıl bir ‘ROTARY DAY’ şeklinde gerçekleştirilecektir.110.kuruluş yıldönü

Değerli Rotaryen Dostlarım ,

110.kuruluş yıldönümü etkinlikleri  10 MAYIS 2015 PAZAR günü saat 12:00-22:00 arasında SAMSUN PİAZZA ALIŞVERİŞ MERKEZİ'nde organize edilecektir.Gün boyunca çeşitli konser ve etkinlikler düzenlecektir.Ayrıca  rotary nin tanıtılması amacıyla ekran gösterisi yapılacaktır.

Kuruluş  yıldönümü etkinliklerimiz tüm gün boyunca devam edecek olup katılımlarınız bizi onurlandıracaktır.Bizleri yalnız bırakmayacağınıza inanıyoruz.

Işıldayan sevgi ve saygılarımla.

Rtn.Emre TÜFEKÇİ

2014-2015 Dönem Başkanı