Safranbolu ve Beylikdüzü Rotary Kulübü ortak RYLA Liderlik Eğitimi semineri düzenlediler.

Uluslararası Rotary 2420.Bölge Federasyonuna bağlı İstanbul Beylikdüzü Rotary Kulübü ve Uluslararası Rotary 2430.Bölge Federasyonuna bağlı Safranbolu Rotary Kulübü RYLA (Rotary Yarının Liderlerini Arıyor) projesi için Liderlik Eğitimi semineri düzenlediler. 18-19 Kasım 2017 tarihinde Hilton Garden İnn otelde düzenlenen etkinliğe 14 üniversite öğrencisi katıldı. Seminer sonunda Öğrenciler sertifikalarını aldılar. Beylikdüzü Rotary Kulübü' nden gelen 45 üye konuğumuz şehir turu, Yörük köyü gezisi sonrasında Istanbula yolcu edildi.