Safranbolu Rotary Meslek Hizmet Ödülleri

30.01.2019 Dönemimizin 24, Kulübümüzün 186. toplantısını Hilton Garden İnn Otelde yaptık. Meslek Hizmet Ödüllerimizi sahiplerine verdik.

30.01.2019

Dönemimizin 24, Kulübümüzün 186. toplantısını Hilton Garden İnn Otelde yaptık.
Meslek Hizmet Ödüllerimizi sahiplerine verdik.

Safranbolu Rotary Kulübü; Safranbolu'ya gönül veren Gazeteci, Yazar, Araştırmacı, Sayın Aytekin KUŞ’ a ve Geleneksel Mahalle Kültürünü Yaşatan Sayın İsmail TURGUT' a Safranbolu'ya değerli katkılarından dolayı, Rotary’ nin her yıl verdiği “Meslek Hizmet Ödülü" nü verdi. Aynı gün Eğitimci,müzisyen Sn. Levent Aslantaş'a da Kulüp çalışmalarımıza verdiği katkılar için bir teşekkür belgesi verildi.

Bu ödül rotary kulüpleri tarafından; bulundukları şehirde, mesleğinde başarılı çalışmalar yapmış, meslekdaşlarına ve insanlara örnek olmuş, meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasına önder olmuş, genç meslek sahiplerini yüreklendiren ve teşvik eden, yararlı çalışmalarla örnek olmuş kişilere verilir.