Safranbolu Rotary Kulüp Toplantısı

16 ocak 2019 tarihinde Dönemimizin 22. Kulübümüzün 184. toplantısını gerçekleştirdik.
16 Ocak 2019 tarihinde , Dönemimizin 22. Kulübümüzün 184. toplantısını yaptık.
Gelecek dönem Kulüp görevlilerimizi belirlemek ve görev tanımlarıyla bölgeye bilgi verilmesi kararlaştırıldı. Gelecek Dönem için görev alan arkadaşlarımız projelerini oluşturmak için start aldılar. Kan bağışı ve İlik Donörü olmak için çalışma yapılması kararlaştırıldı.

Ocak Ayı Rotary takviminde "MESLEK HİZMET ÖDÜLLERİ" verilmesine ayrılmıştır. Her yıl her Kulüp kendi bölgesinde şehrinde,topluma örnek olmuş,çalışmalarıyla mesleğinde yüksek ahlaki standartlarıyla genç meslek sahiplerini yüreklendirmiş kişileri bu ödül ile onurlandırır.
Safranbolu için adaylarımızı belirledik. 30 Ocak 2019 Çarşamba günü ödül törenimiz için çalışma programımızı yaptık.