Safranbolu Rotary Kulübü/10.Otistik Çocuklar Yaz Kampına Katıldı

Safranbolu Rotary Kulübü olarak, Kapadokya Rotary Kulübünün 10.Otistik Çocuklar Yaz Kampı na bir Otistik çocuk gönderilmesi.

Kapadokya Rotary Kulübü tarafından, bu yıl 10.su düzenlenen ve 15-18 Temmuz 2016 Tarihlerinde gerçekleşen, 10.Otistik Çocuklar Yaz Kampı na,  Kulübümüz Safranboludaki Hasan Gemici Özel Eğitim Okulundan Kamil Efe Köleoğlu adlı 7 yaşındaki Otistik bir öğrenciyi göndererek sponsor oldu. Efe ile birlikte Annesi Yeliz Köleoğlu ve Ablası Aleyna Köleoğlu nun da katılımını sağladı.

20 Temmuz Çarşamba günkü  kulüp toplantımıza katılan, Efe ve ailesi, kamp ile ilgili bizleri bilgilendirdi. Kamptan çok mutlu dönen aile, çok faydalı buldukları bu kamp için, çok heyecanlı ve mutluydu. Seneye yine gitmek istediklerini bildirdiler.