Safranbolu

Safranbolu "LOKUM GİBİ YARI YIL" Başkanlar Toplantısı

safranbolu'da düzenlenen "LOKUM GİBİ YARI YIL" BAŞKANLAR DEĞERLENDİRME TOPLANTISI LOKUM TADINDA GEÇTİ
21-22-23 Aralık 2019 Safranbolu
Rotary 2430. Bölge Kulüplerimiz Safranbolu'da düzenlenen "LOKUM GİBİ YARI YIL" BAŞKANLAR DEĞERLENDİRME TOPLANTISI için 40 şehirden 220 kadar rotaryen şehrimize geldiler. Ankara Kızılay Rotary Kulübü ve Safranbolu Rotary Kulübünün ev sahipliği yaptığı bu etkinlik Hilton Garden İnn Hotel'de 3 gün sürdü.
Başkanlar projelerini anlatıyor,konuklarımız şehir turu yapıyor. Tatlı bir telaşla 2 gün birlikte güzel anlar paylaşılıyor.
Ve tabi eşler unutulmadı ..
"EŞLER MUTFAKTA" etkinliği ile
Y.Mimar, mutfak yazarı, şef İbrahim Canbulat uygulamalı olarak, katılimcılara yöremize ait "ÇULLU BÖREK" yaptırdı.
Şahane ve keyifli bu etkinlikte eşlere kulübümüzün yaptığı önlükler giydirildi.Gelen konuklarımızın yakalarına kendi yaptığımız birer safran çiçeği takıldı. Bizleri unutmasınlar diye...