SAMSUN İLKADIM ROTARY KULÜBÜNÜN OCAKBAŞI TOPLANTILARI

İlkadım Rotary Kulübü üye eş ve çocukları ile iki güzel ocakbaşı toplantısı gerçekleştirdi. Geçmiş ve gelecek projeler tartışıldı. Güzel fikirler ortaya çıktı. Dostluk değişim programı ile Avustralya'dan gelen kendilerini başkanımız Akın Kıyıcı'nın diğer kulüp başkanları ile birlikte karşıladığı ardından Sinop'a yolcu ettiği misafirlerimizin, cumartesi sabahı tekrar Samsun'a dönecekleri ve onlara ev sahipliği yapacağımız için mutluk ve heyecanımızı yaşadık. Duygularımızı paylaştık.  Ev sahibi Sevgili Banu Tekin​ ,Bilgihan Tekin,Ev sahibi Hatice Erol​  Seçkin Erol​' a sonsuz teşekkürler.