SAMSUN İLKADIM ROTARY KULÜBÜNÜN  CUMHURİYETİ KUTLAMA TÖRENİ

SAMSUN İLKADIM ROTARY KULÜBÜNÜN CUMHURİYETİ KUTLAMA TÖRENİ

Samsun İlkadım Rotary Kulübünün geleneksel olarak kuruluşundan bu yana her yıl kutladığı Cumhuriyet kutlaması 91.yılın büyük coşkusu ile gerçekleşti.İlk olarak saygı duruşu ve herkesin büyük bir coşkuyla söylediği İstiklal marşı ardından başkan Akın Kıyıcı'nın konuşması,guvernör yardımcımız Celil Kurada nın konuşmasıve Gazeteci yazar Osman Kara'nın müthiş Cumhuriyet konuşması  ile başlayan kutlamamız Atatürk'ün sevdiği sevdiği şarkılarla devam etti. Zeybek oyunu, Tango okulu öğrencilerinin gösterisi ile süren kutlamamız.Hepimizi gururlandırdı.