SAMSUN İLKADIM ROTARY KULÜBÜ  ROTARY GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

SAMSUN İLKADIM ROTARY KULÜBÜ ROTARY GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI.

Samsun'umuzun 6 rotary kulübünün bir yıl içerisinde yapılan tüm projelerinin sergilendiği , Rotary nedir? nasıldır?'ın anlatıldığı etkinliğin sunumu 10 Mayıs anneler gününde Piazza AVM de Canik R.K. önderliğinde yapıldı.İlkadım İlkadım Rotary Kulübü etkinliğe üyeleri ile büyük coşku içerisinde katıldı. Standımız çok sayıda ziyaret aldı.Broşürlerimiz çok ilgi çekti ve adeta kapışıldı. Klasik müzik ziyafeti, ardından Karadeniz halk oyunları, Türk sanat müziği etkinliği ile süren program geç saatlerde tekrar Karadeniz halk oyunları gösterisi ile sona erdi.