SAMSUN ROTARY KULÜBÜ KISA DÖNEM YAZ KAMPINI BAŞARIYLA TAMAMLADI

Samsun Rotary Kulübü, Kısa Dönem Yaz Kampını Başarıyla tamamladı.
06.07.2013 Tarihinde  başlayan ve  13.07.2013 tarihinde  biten  yaz kampı diğer senelerde  olduğu gibi  bu  senede  çok  güzel  geçti. Genel  Sekreter  Oktay  Yapıcı  kamp liderliği  yaptı. 14 tane öğrenci  Scuba Dıvıng  sertifikası  aldılar. Aynı  zamanda folklör  öğrendiler. Perşembe  akşamı iftar yemeğinde  harika  bir gösteri  sundular. Oynadıkları  oyunlar  Damat Halayı, Samsun Çiftetellisi  ve  Horon du. Hiç hatasız  bir  şekilde  gösterilerini  tamamladılar. Aynı  zamanda ülkelerini  tanıtan sunum hazırlamışlar folklörden önce  sunumlarını izledik. Ülkelerinin farklı yönlerini  bize  gösterdiler.Cuma günü  Sinop’ da  denize  daldılar. Hepsi  çok  mutluydu. Cumartesi  sabah  Kapadokya ya  hareket  ettik .
Gece  restaurantta  çok  eğlendiler  çalan damat halayı müziğiyle dans ettiler. Sanki  kendi  ülkelerinin  dansıymış  gibi folklör  gurubuna  eşlik ettiler. Pazar  günü öğrencilerimizi Mersin Kulübü  Başkan ve  eşine teslim ederek Ürgüp’ten  ayrıldık.