Runatolia 2019 Maratonu

Runatolia 2019 Maratonunda bu sene Antalya Rotary Kulüpleri ev sahipliğinde tüm kulüplerimiz ile birlikte adımlarımızı eğitim için atacağız. Toplanan bağışlarımızla, Meslek Lisesi Öğrenim Bursu, Üniversite Başarı Bursu, Üstün Yetenek Başarı Bursu ve Akademik Başarı Bursu kategorilerinde eğitime destek oluyoruz. TEV ile birlikte yürüttüğümüz projede her kulübün kendi şehrinde ve kendi istediği kategoride gençlerin eğitimleri için burs imkanı sağlayabileceği bu büyük birlikteliğe sizi de bekliyoruz..

1 GENÇ 1 HAYAT

Değerli Rotary Ailemiz,

#SENDEKOŞ  #DESTEKOL

www.1genc1hayat.org

Program:

• 2 Mart Cumartesi, 18:00 - 21:00 saatleri arası
    Makarna Partisi
    Shakespeare Lara (Akra Barut Hotel karşısı)
    - Kayıt için: Burak Seyyah: +90 533 578 0557
  • 3 Mart Pazar, 09:00'dan itibaren**
    Runatolia 2019 Antalya Maratonu
    Atatürk Kültür Parkı-Cam Piramit Önü/Antalya

** 10 KM koşusu saat 09:45'de başlayacaktır. Koşucuların en geç saat 09:30'da başlangıç noktasında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Runatolia Maratonu tam programı için buraya tıklayın.