Rotary’in Dünya Polio Günü etkinliği nasıl izlenir?

Rotary’in Dünya Polio Günü etkinliğine 24 Ekim’de katılmak için Philadelphia’ya seyahat etmeniz gerekmez. İşlemlerin bir canlı akışını, bilgisayarınızdan veya akıllı telefonunuzdan 18: 30'da Philadelphia saatinden (UTC-4) başlayarak izleyebilirsiniz. Endpolio.org'daki etkinlikten kısa bir süre sonra bir kayıt yapılacaktır. Rotary ayrıca etkinliği Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Korece, Portekizce ve İspanyolca olarak yayınlayacak. Bu yılki etkinlik, Amerikan tıbbının doğum yeri olarak bilinen Philadelphia'daki Doktorlar Koleji'nden canlı tutulacak. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki en eski profesyonel tıp kuruluşlarından biridir. Küresel sağlık uzmanları ve Rotary’in ünlü polio elçileri, çocuksuz bir dünyaya doğru kayda değer ilerlememizi tartışacaklar. Rotary’in yaklaşan sanal gerçeklik filmi “Two Drop of Patience” ın baş kahramanı Sabri Asiimwe, filmi tanıtacak. Rotary’in “Drop to Zero” adlı belgeselinden bir sneak gözükecek. Time dergisinin kıdemli editörü Jeffrey Kluger, çocuk felci eradikasyonunu rapor etmek için Rotary ile Nijerya'ya seyahat deneyimini tartışacak. Ve Global Polio Eradication Initiative'in kuruluşunun 30. yıldönümünü kutlayacağız.