Rotary ve rotaract kulüplerinden anlamlı hediye

Eskişehir Yunus Emre Rotary Kulübü Derneği ve Eskişehir Yunus Emre Rotaract Kulübü Derneği; birlikte gerçekleştirdikleri projelere bir yenisini daha ekledi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Eskişehir şubesi aracılığı ile gazi ve şehit çocuklarına ulaşarak 3 çocuğun eğitimine destek olmak amacı ile çocuklara tablet bilgisayar hediye ettiler.

Yunus Emre Rotary Kulübü Derneği Başkanı Serkan Kavalcıoğlu ve Yunus Emre Rotaract Kulübü Derneği Başkanı Emre Kaan Kocaman yaptıkları ortak açıklamada, “Bizler her alanda “Kendinden Önce Hizmet” politikası ile yola çıkarak çevremizi ve dünyamızı daha güzel yaşanabilir hale getirebilmek ve hayatlara dokunabilmek için büyük çaba ve gayret sarf ediyoruz. Bu seneki sosyal sorumluluk hedeflerimizden biriside; toplumumuz ve bizler için çok değerli olan şehit ve gazilerimizin çocuklarının eğitimlerine destek olabilmek anlamında, tablet hediye etmekti. Bu hedefimizi gerçekleştirdiğimiz için çok mutluyuz. Güzel günlerde kullanmalarını diliyoruz. Bu vesile ile Vatan savunmasında görev almış tüm şehit ve gazilerimizi saygı ve minnetle anıyoruz’’ diye konuştu.