Rotary Vakfı, Oxford Üniversitesi Rektör Yardımcıları Mahkemesi'ne giriş yaptı.

Rotary Vakfı, üniversitenin sürekli desteği için Oxford Üniversitesi Rektör Yardımcıları Mahkemesi'ne hoş geldiniz.
Vakıf 1949'dan bu yana, Amerika Birleşik Devletleri'nin eski Amerikan büyükelçisi, New York Times'lı bir Pulitzer Ödülü sahibi yazar ve araştırmacı gazeteci ve Ansari Afrika Merkezi'nde Direktör ve Kıdemli Araştırmacı da dahil olmak üzere 200'den fazla Oxford alimine burs sağlamıştır. .

Oxford Üniversitesi Rektör Yardımcısı Profesör Louise Richardson, “Üniversite, Rotary Vakfı'na Oxford'daki lisansüstü burslarını desteklediği için müteşekkir.” Dedi. “Yaklaşık 70 yıldır bu destek, dünyanın dört bir yanındaki öğrencilerin Oxford'un sunabileceği her şeyden yararlanmalarını sağladı.”

Faydalananlar Mahkemesi üyeliği, üniversiteye karşı cömert davranan kişiler hakkında Şansölye tarafından verilir. Üyeler, bireyler ya da firmaların ve temsilcilerin temsilcilerinden biri olabilir.

The Rotary Vakfı'nın vekili Michael Webb, 11 Ekim'de Oxford adına bir törenle Vakıf adına üyelik kabul etti.

Webb, “Rotary Vakfı bu atamayı almak için onurlandırıldı ve ben onun adına kabul etmek için alçakgönüllüyüm” dedi. “Vakıf on yıllardır Oxford'da akademik akademisyenler aracılığıyla uluslararası etkileşimi ve anlayışı geliştirdi ve bu prestijli üniversitede akademik destekle dünyanın gelecekteki liderlerini geliştirmeye yönelik çabalarımızı sürdüreceğiz.”

Rotary Vakfı, Rotary'nin uluslararası insani, eğitici ve kültürel değişim programları aracılığıyla dünya anlayışı ve barışı sağlama misyonunda Rotary International'ı desteklemek için 100 yıldan uzun bir süre önce kurulmuş olan tek hayır kurumudur.

Aynı zamanda dünya çapında Rotary projelerine finansman sağlıyor. Temiz su ve sanitasyon, eğitim, hastalıkları önleme ve tedavi etme, anneleri ve çocukları kurtarmak ve yerel ekonomileri büyütmek için Rotary Vakfı aracılığıyla son dört yılda 277 milyon dolar (yaklaşık 212 milyon £) ödüle layık görülmüştür.

Başbakan Yardımcısının Mahkemesi Oxford'un en seçkin arkadaşlarını ve destekçilerini kutluyor ve kabul ediyor. 1990'da, eski İşçi Şansölyesi ve Ev Sekreteri Lord Jenkins tarafından kurulan ve bugün dünyanın dört bir yanından 250'den fazla üyesi var.

Rotary Vakfı, Thomson Reuters Vakfı, Skoll Vakfı ve Başbakan Yardımcısının Mahkemesi'ndeki diğerleri de dahil olmak üzere prestijli bir üye listesine katılıyor.

Rotary Rotary Hakkında, dünyanın en acil insani zorluklarını ele almaya adanmış bir küresel gönüllü liderler ağını bir araya getiriyor. Rotary, 200'den fazla ülkede ve coğrafi alanlarda 1.2 milyon üyeden fazla 35.000 Rotary klübünü birbirine bağlamaktadır. Çalışmaları, kendi toplumlarında ihtiyaç duyan ailelere çocuksuz bir dünyaya doğru çalışmalarına yardımcı olmaktan hem yerel hem de uluslararası düzeyde yaşamları iyileştirir.

Büyük Britanya ve İrlanda'da Uluslararası Rotary hakkında Büyük Britanya ve İrlanda'da Rotary, 1.750 kulüp ve 45.000'den fazla üyeyle, uluslararası toplumda gönüllülük ve insani yardım yoluyla evlerinde ve uluslararası toplumda fark yaratmak için kendi zamanlarını ve yeteneklerini kullanan Rotary International'ın bölgesel bir birimidir. hizmet. Rotary, 18 yaşını doldurmuş ve ağa bakan herkese açıktır, topluluk projeleri ve etkinliklerine dahil olur ve süreç içerisinde eğlenir.

Web sitesi: www.rotarygbi.org, Facebook: / RotaryinGBI, Twitter: @RotaryGBI

Temas