RYLA EĞİTİMLERİ GENÇLERİ KAYNAŞTIRIYOR

Tarsus Rotary Kulübünün düzenlediği ve Rotary 2430. Bölge federasyonuna bağlı 30 farklı Rotary Kulübünden 50’nin üzerinde öğrencinin katılımı ile gerçekleştirilen RYLA eğitim seminerinde gençlere Liderlik, Kişisel Gelişim, Arkadaşlık ve vb. konularda interraktif eğitimler verildi.

Tarsus Turizm Uygulamalı Otel’de yapılan ve 3 gün devam eden Rotary Kulübü  RYLA Eğitim Seminerine Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü adına katılan Mehmet Koca, kendisine olan güveninin arttığını ve Ryla sayesinde yeni arkadaşlar edinerek keyifli dostlukların yaşandığı harika bir seminere katıldığını söyledi.

Tarsus Rotary Kulübünün 18 -23 yaş arası gençlerin kişiliklerini geliştirmek, liderlik becerilerini arttırmak ve Rotary hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamak için bölge düzeyinde gerçekleştirilen Ryla Eğitim Seminerlerinde geleceğin liderlerinin yetiştirilmesine öncülük ediliyor.

Tarsus Rotary Kulübü  Başkanı Şirin Yılmaz ise konuşmasında böyle bir organizasyonu Tarsus’ta gerçekleştirmekten dolayı büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, Liderler, kendileri için düşünen, kendi duygu ve düşüncelerini başkalarına ileten ve başkalarının kendi düşüncelerini anlamasına yardım eden kişiler olduğunu söyledi.