ROTARY’DEN ÖĞRENCİLERE KİTAP DESTEĞİ

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü K14, K15, K4 Konteyner kentlerindeki öğrenciler ile Vartana P-1 A geçici prefabrik konaklama merkezindeki Vatan İlköğretim ve Anaokulundaki öğrencilere boyama kitabı, ilköğretim okulundaki öğrencilere hikâye kitabı, üniversiteye hazırlanan öğrencilere ve gençlere ise TYT, AYT ve KPSS sınava hazırlık kitapları hediye etti.

Eğitim konusunda birçok okula yardım ettiklerini belirten Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mehtap Binzet:”Bir Okulumuz Var Projesi kapsamında, Bursa Inner Wheel Kulübü, Adıyaman Eczacılar Odası ve Rotary 2420. Bölge Federasyonuna bağlı Maslak ve Bebek Rotary Kulüplerinden gelen boyama, hikâye kitaplarının yanı sıra üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere gençlere TYT, AYTY ve KPSS kitaplarını K14, K15, K4 Konteyner kenti ile Vartana P-1 A geçici prefabrik konaklama merkezindeki Vatan Anaokulu öğrencilere ve gençlere bağışladık. Adıyaman’da çocuklarımızın ve gençlerimizin çok daha iyi şartlarda eğitim alabilmeleri için bizlerde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah verdiğimiz kitaplar bütün öğrencilerimiz mutlu eder. Özellikle üniversiteye ve KPSS sınavına hazırlanan genç arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyoruz. Umarım hepsi hayal ettiği işe ve okula kavuşur” dedi.