ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE PROJESİ

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü olarak geleneksel hale getirdiğimiz ULULSLARARASI ROTARY ENGELLİLERLE ZİRVEDE-XVI “Nemrut’a Tırmanıyoruz” sloganı ile düzenlediğimiz etkinlikler bu dönem 6-8 Mayıs 2016 tarihleri arasında yapılacaktır.
Projemiz gelişerek büyümektedir. Bu dönem 2420 ve 2440.bölgelerinin de katılımıyla çok daha coşkulu ve renkli geçeceği inancındayız. Bu dönem etkinliğimiz uluslararası boyutta gerçekleştirilecek. Azarbaycan, ABD, İngiltere, Fransa, Bulgaristan ve Almanya gibi ülkelerin Rotary kulüpleriyle sürekli olarak görüşmelerimiz devam ediyor. Bu ülkelerden de engellilerin ülkemize gelmesi ve Nemrut dağına tırmanmasını bekliyoruz. Amacımız; ülke genelinde engellilerin sorunlarına dikkat çekmek, engellileri bir araya getirerek onların dayanışmalarına yardımcı olmak, engelsiz insanların bile çıkmakta zorlandığı Dünyanın 8. Harikası Nemrut Dağına engellilerimizi çıkararak zoru başarmalarını ve zirvedeki güzellikleri tatmalarını sağlamak. Ayrıca bu projeyle Rotary’i tanıtmaktır. Projemizin daha sağlıklı olabilmesi için Siz ve Rotaryen dostlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Bizim için en büyük destek bu projeye engelli göndermektir. Her engelli için konaklama, yemek, transfer vs. masrafı toplam: 450 TL’dir. Ayrıca etkinlik sırasında engellilere tekerlekli sandalye, baston, saat, şapka, tişört gibi hediyeler de vermekteyiz. Bu konuda da kulübümüze desteklerinizi bekliyoruz. Kulübünüz adına göndereceğiniz engellilerin yanı sıra sizleri de eş ve çocuklarınız ile birlikte aramızda görmek istiyoruz. Gelin el ele vererek bu mutluluğu birlikte yaşayalım. Katılım için son müracaat tarihi 30 Nisan. İlginize şimdiden teşekkür ederiz. Rotaryen Sevgi ve Saygılarımla Abuzer TANRIVERDİ Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü 2015-2016 Dönem Başkanı İLETİŞİM Kulüp Başkanı: Abuzer TANRIVERDİ Tel:05326168891 e-mail: abuzertan02@gmail.com Komite Başkanı: Ferit BİNZET TEL:05323448889 e-mail: feritbinzet@hotmail.com Ödemenin Yapılacağı Banka: Ziraat Bankası Adıyaman merkez Şubesi TÜRK LİRASI IBAN : TR74 0001 0001 8450 4492 7650 02 Katılım için son müracaat tarihi 30 Nisan.