ROTARY BÖLGE GUVERNÖRÜ ADIYAMAN ve MALATYA’DA

Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan ile Guvernör Yardımcısı Ferit Bİnzet yeni dönem Adıyaman ve Malatya Rotary Kulüplerini ziyaret etti.

2016-2017 Yeni dönem kulüp ziyaretleri kapsamında ilk olarak Adyaman’a gelen 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan, Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet ve Nemrut Rotary Kulkübü Dönem Başkanı Hasan Öztürk, bir dizi ziyaretlerde bulunarak Adıyaman Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, Adıyaman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Talha Gönüllü ve Adıyaman Gençlik Merkezi Fikret Keleş ve Mor Petrus Mor Paulus Kilisesi Metropoliti Filiksünos Melki Ürek’e nezaket ziyaretinde Rotary’nin faaliyetleri, çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaptığı başarılı projelerle Nemrut Rotary Kulübünün dikkatleri her zaman üzerine çekmeyi başardığını belirten Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci, kulübün özellikle 16 yıldır başarı ile sürdürdüğü “Engellilerle Zirvede-Nemrut’a Tırnmanıyoruz” projesinin önümüzdeki yılda uluslararası boyutta gerçekleştirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü söyledi.

Nemrut Rotary Kulübü üyeleriyle düzenlenen toplantıya katılan 2430. Bölge Güner İnci, yeni dönemde Türkiye genelinde olduğu gibi Adıyaman’da birçok soysal ve toplumsal proje için çalışmalar yapacaklarını açıkladı.

Adıyaman Nemrut Rotary Kulübü Dönem Başkanı Hasan Öztürk ise, 17 yıldır faaliyet gösteren kulüplerinin bu yıl kendi döneminde de Adıyaman için sosyal projeler gerçekleştirerek kentin gelişimine ve kültürel anlamda tanıtımına katkı sağlamak anlamında kulüp üyeleriyle birlikte çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Adıyaman’daki ziyaretlerinin ardından Malatya’ya geçen Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernörü Güner İnci ve eşi Nagihan ile Guvernör Yardımcısı Ferit Binzet burada Malatya Rotary Kulübü ve Arslantepe Rotary Kulüplerini ziyaret ederek yeni dönemde gerçekleştirilecek olan projeleri yerinde inceledi.

Malatya Arslantepe Kulübü Başkanı Cem Güven ve Malatya Rotary Kulüp Başkanı Mehmet Ali Gökçe Okul Ziyaretlerini yapan Guvernör Güner İnci, önümüzdeki 2016-2017 döneminde başta eğitim olmak üzere birçok projeye imza atacak olan Malatya Rotary Kulüplerinin toplantılarına da katılarak bu yılın teması olan ‘Rotary İnsanlığa Hizmet Eder’ sloganı ile bölgede yeni ve farklı projelere imza atacaklarını söyledi.