Oyuncaklar Ülkesi Adlı Çocuk Masal Kitabı'na Sponsor Olduk-Adana Seyhan Rotary Kulübü

Kulüp üyemiz Tolga Akman'ın kızı Zeynep Akman tarafından kaleme alınan çocuk öykü kitabı Oyuncaklar Ülkesi adlı kitaba Seyhan Rotary Kulübü olarak sponsor olduk. Tüm geliri Kimsesiz Çocuklar için kullanılacak olan bu kitabın basım maliyetlerini toplumsal sorumluluk ve gelişim, temel eğitim ve okur yazarlığı artırma projelerimiz kapsamında üstlendik. Zeynep Akman ayrıca 23 Nisan'da kulübümüzün de ortak organizasyonu ile bir imza günü düzenleyecek. Zeynep Akman bunun yanında Kimsesiz Çocuklarla beraber Fox TV Çalar Saat yayınına da katılmıştır.