Ordu Rotary Kulübünün konuğu 1992-1993 dönemi Uzun Dönem Değişim öğrencisi Rtn. Merve Yalçın oldu.

Ordu Rotary Kulübünün konuğu İstanbul Fatih Rotary Kulübü Üyesi ve 1992-1993 Döneminde Kanada’ya giden Uzun Dönem Değişim Öğrencimiz Rtn. Merve Yalçın oldu. Rtn. Yalçın yaptığı konuşmada; “Çok uzun bir zaman önce Ordu Rotary Kulübünün Uzun Dönem Öğrenci Mübadele adayı olarak Kanada’ya gittiğini, 23 yıl sonra burada bulunmaktan mutlu olduğunu belirtti. Rotary ile bağlantısını koparmadığını 1998 yılında İstanbul Şişli Rotaract Kulübü’ne katıldığını, sonrasında da 2008 yılında Fatih Rotary Kulübü’ne üye olduğunu belirtti”