Ordu Rotary Kulübünün Kısa Dönem Öğrencisi Alp SAĞRA Danimarka izlenimleri sundu.

Ordu Rotary Kulübünün 28 Temmuz 2015 tarihinde yapılan 1549. Toplantısına 12-26 Temmuz 2015 tarihlerinde Danimarka’ya giden Kısa Dönem Öğrencisi Alp SAĞRA katıldı. Alp Sağra iki haftalık kamp izlenimlerini slayt eşliğinde sundu. Kamp içinde katıldığı Rotary Kulüp toplantılarından aldığı Kulüp flamalarını Başkan Rtn. Mustafa CÖMERT’e takdim etti. Konuşmasının sonunda kendisine bu imkânı sağlayan Ordu Rotary Kulübü Yönetimine teşekkür etti.