Ordu Rotary Kulübü Kolaylaştırılmış İngilizce Eğitmen Eğitimi Semineri düzenledi.Ordu Rotary Kulübü tarafından öğretmenlere yönelik, Kolaylaştırılmış

Ordu Rotary Kulübü tarafından öğretmenlere yönelik, Kolaylaştırılmış İngilizce Eğitmen Eğitimi Semineri (KOYE) verildi.

Ordu Rotary Kulübü ev sahipliğinde 29-30 Kasım 2014 Cumartesi-Pazar günleri Kolaylaştırılmış İngilizce Eğitmen Eğitimi Semineri Ordu Grand TESK Otel’de yapıldı.

Uluslararası 2430. Bölge KOYE Bölge Eğitmeni GDB Rtn. Eser TUNCAY düzenlenen seminerle öğretmenlere İngilizce bilmeyen yetişkinlere 60 saat gibi kısa bir sürede İngilizce okuma yazmanın nasıl öğretileceğini anlattı.

Eğitimi başarıyla tamamlayan 22 kişi sertifikalarını aldılar.  (Ünye RK - 2 Kişi, Eskişehir RK - 1 Kişi, Sinop Diyojen RK - 1 Kişi, Ordu RK - 18 Kişi)

Ordu Rotary Kulübü Başkanı Rtn. Ali AYYILDIZ Bu programı Emniyet Yabancılar Şubesi, Oteller, Restoranlar, hastaneler, acil servisler ve yabancı dile ihtiyaç duyulan yerlerde uygulamaya çalışılacağını vurguladı.